четвер, 22 квітня 2021 р.

Що розповісти про Чорнобиль дітям. До 35-х роковин катастрофи

 

«Вже 35 років Україна живе з болем Чорнобиля. Це проблема, що торкнулась майже кожної української сім’ї та всього світу. А ще це найбільша світова катастрофа з епіцентром за 100 кілометрів від Києва.


Та чи знаємо ми достатньо про Чорнобиль, його минуле, сучасне й майбутнє? Що розкажемо про нього наступним поколінням та як нам говорити про нього зі світом?

До 35-х роковин Чорнобильської катастрофи ГО «Європейський Інститут Чорнобиля» презентує серію заходів, до яких може долучитися кожен небайдужий і повернути тим самим Чорнобиль у поле свідомості суспільства. То чи готові ви дізнатися, чим є Чорнобиль особисто для вас?»


До уваги вчителів: 9 онлайн-подій до 35-х роковин катастрофи

Джерело: ОСВІТОРІЯ

    26 квітня на сайті http://xn--hornobyllessons-ltm.com/ вчитель будь-якої школи України, зможе знайти “Урок пам’яті Чорнобиля”, розроблений спеціально для кожного з першого по одинадцятий класи, та організувати його перегляд для своїх учнів.

     Зверніть увагу на роботи бібліотекаря Пестрікової О.М. (м. Вільнянськ)

«Шановні колеги! Пропоную тему Чорнобильської катастрофи розглянути через призму Віртуальної мистецької виставки ""Наївне мистецтво" Марії Приймаченко"(Чорнобильська серія картин), творчість якої розглядається на уроках історії України 11 клас та ЗНО.»

"Наївне мистецтво" Марії Приймаченко"(Чорнобильська серія картин)

"Реактор, непридатний до експлуатації або Злочин без кари"


1 коментар: