неділю, 21 січня 2024 р.

Вибір підручників для 2 класу


Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами освіти підручників та посібників для 2 класу закладів загальної середньої освіти 


Заклади загальної середньої освіти здійснюють вибір підручників та посібників і передають результати вибору в електронній формі до органів управління у сфері освіти територіальних громад, яким вони підпорядковані, 
з 24 до 31 січня 2024 року

1. Інструктивно-методичні матеріали для здійснення вибору закладами освіти підручників та посібників з кожної назви підручника / посібника в комплекті з проєктом обкладинки для 2 класу закладів загальної середньої освіти на 7 арк.

2. Графік онлайн-презентацій авторських концепцій підручників / посібників, поданих на конкурсний відбір підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (2 клас) на 2 арк.

3. Зразок оформлення результатів вибору підручників та посібників для 2 класу закладів загальної середньої освіти в комплекті з проєктом обкладинки на 1 арк.

Онлайн-презентації авторських концепцій підручників та посібників для 2 класу

З 15 до 23 січня 2024 року проводитимуться онлайн-презентації авторських концепцій підручників та посібників, поданих на конкурсний відбір підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2023-2024 роках (2 клас). Запрошуємо педагогічних працівників, учнів та батьків переглянути презентації авторських концепцій цих підручників та посібників. 

Презентації відбуватимуться на YouTube-каналі ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»

Джерело: Знайшов

Немає коментарів:

Дописати коментар