середу, 13 вересня 2017 р.

Книжкова навала


«Книжкова навала» зрушить з місця ситуацію по доступу до української історичної літератури – керівник проекту «Лікбез. Історичний фронт»


Група «Інформаційний спротив» та проект «Лікбез. Історичний фронт» продовжують спільну акцію «Книжкова навала». Мета акції – передати у східні та південні області України науково-популярну та історичну літературу задля розвіювання міфів та адекватного сприйняття як історії, так і сьогодення. «Зараз ми передаємо 500 комплектів  історичної літератури, куди входять 13 книжок. Комплект охоплює 10-томник «Історії без цензури» видавництва «Клуб сімейного дозвілля», книгу «Війна і міф: невідома Друга світова» і «Вторгнення в Україну. Хроніка російської агресії», яку підготувала команди групи «Інформаційний спротив», – повідомив координатор групи «Інформаційний спротив»-Харків Олексій Копитько під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.


Детальна інформація про акцію "Книжкова навала" групи "Інформаційний спротив" в інтервью Кирило Галушко (Kyrylo Galushko)"Громадському радіо".

Ще одна складова проекту "Книжкова навала". Брошуру можна скачати за посиланням



Джерело: http://uacrisis.org/ua/58611-knizhkova-navala-zrushit-z-mistsya-situatsiyu-po-dostupu-ukrayinskoyi-istorichnoyi-literaturi-kerivnik-proektu-likbez-istorichnij-front

Немає коментарів:

Дописати коментар