вівторок, 7 квітня 2015 р.

Свято Книги 2015


Фотография   Традиційно на початку квітня  до Міжнародного дня дитячої книги у Люцернянському НВК проходить Свято Книги.
   До красиво прикрашеної зали зібрались читачі початкової школи. Учні 5класу (класний керівник Лисюк С.В.) підготували разом з бібліотекарем Ольгою Миколаївною  цікаву виставу для молодших друзів. Особливу увагу приділили першокласникам, яких посвячували в  читачі шкільної бібліотеки.
ФОТОАЛЬБОМ СВЯТА
   Показали день роботи бібліотекаря з різними читачами, завітали казкові герої з загадками.   Казкова Королева  Книга (Дорофея Антонюк)  з ельфами (Анжела З. та Віталій К.) привітала усіх читачів зі святом.  Книжковий лікар (Влад К.) нагадав правила збереження книг.
    Були на казковому шоу і казкові нагороди:
         кращі читачі 2 класу(Ревенюк Л.М.)  :
·       Даниленко Женя;
·       Гудіма Софія;
         кращі читачі 1 класу(Кравцова І.С.)  :
·       Глобчак Валерія;
·       Богачук Настя;
·       Бруй Настя;
·       Балабан Єва;
·       Склярова Олеся
Отримали казкові бублики!
  А в 3 та 4 класах (класоводи Волик Н.І., Шкода С.М.) так багато гарних читачів, що вони виграли головну казкову нагороду - в’язку  бубликів!
   Подивились діти і мультфільм «Гришкины книжки»  Дякуємо за допомогу Волик Н.І.
   Закінчилось свято посвятою першокласників у читачі. Королеві Книзі діти пообіцяли бути гарними читачами, не ображати книги та відвідувати бібліотеку.  Також діти подарували до шкільної бібліотеки цікаві дитячі книги. А Королева з книжковими ельфами новим читачам подарувала закладини для підручників.
·       Дякуємо  учням 1 класу та їх батькам за гарні подаровані книги!
·       Дякуємо учням 5 класу за добре підготований виступ!
До нових зустрічей у шкільній та сільській бібліотеках!

Немає коментарів:

Дописати коментар