неділю, 30 листопада 2014 р.

СВЯТО ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ


Фотография Фотография



  
Фотография  









За Указом Президента України з метою утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного  і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та європейського вибору, установлено в Україні День Гідності та Свободи  щорічно 21 листопада.
    У Люцернянському НВК була проведена  шкільна лінійка "Героям слава!"                              
   Завітала на цей захід заступник голови Люцернянської сільської ради Малах Н.І., яка й зачитала Указ Президента, ознайомила учнів з роботою сільради з нагоди свята. 
  Трагічні події викликають повагу та гордість за Україну та українців. Добрим словом згадали ми і свого  героя – випускника школи Ушакова Павла Генадієвича, який загинув на Донеччині.
  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять  учня-героя та усіх загиблих за свободу  країни.
   Запалили свічку пам’яті з надією, що важкі часи   не повторяться, що  Україна з гідністю пройде це випробування та з перемогою піде вперед своїм шляхом демократії, свободи, миру.
  Учні та вчителі наділи українські стрічки. По класах пройшли патріотичні виховні години. У бібліотеці продивились презентацію "Доборолась Україна!". Дякуємо бібліотекарю Вільнянської гімназії "Світоч" Пєстріковій Олені Миколаївні за надану цікаву та необхідну роботу.
Фотография Фотография

У  шкільній бібліотеці працює   виставка «Мужні люди»

Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар